rendeles_ledasa_banner

“Tökéletesek lettek a díszek, hálásan köszönöm! Küldöm majd a képet a tortáról. Már tovább is adtam a híredet a sógornőmnek akinek jövőre lesz az esküvője! Ritkán találkozik az ember ilyen céggel, ahol ilyen profin, gyorsan és gyönyörűen kiviteleznek valamit! Első perctől kezdve azt éreztem hogy maximális lehet a bizalmam.”

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd ha készen vagy, kattints az ELKÜLDÖM gombra!

Strassz esküvői tortadísz

Strassz esküvői tortadísz

Milyen tortadíszre van szükséged?

Milyen monogramokra van szükséged? Kérlek írd be!

Milyen számra van szükséged? Kérlek írd be!

Milyen díszítést szeretnél?

Swarovski vagy sima kristályokat használjunk?

Milyen színű kristályokat használjunk?

Ha AJÁNDÉKUTALVÁNYT szeretnél itt jelöld:

Melyik ajándékutalványt kéred?

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tovább megjegyzés

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén 29. § (1) a fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Majer István E.V.-val kötöd ( (6044 Kecskemét, Kőris u. 4). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF ismertetésével.
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 5 nap.
Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban?
Hívj telefonon +36 30 830 4317 ,
vagy írj az info@kristalytortadiszek.hu címre