Megrendelés menete és szállítással kapcsolatos információk

Miután kitöltötted az ajánlatkérő űrlapot, emailben elküldöm a hivatalos árajánlatot, melyben rögzítem a pontos árat, illetve az átutaláshoz szükséges adatokat, valamint a termék elkészültének várható időpontját.

Amennyiben további kérésed lenne, illetve egyedi betűket szeretnél, Emailben, vagy telefonon megbeszéljük, hogy pontosan mire van szükséged.

A tortadíszek elkészítése, amennyiben nincs extra kívánság, az ajánlatban elfogadott összeg beérkezése után  5 munkanapot vesz igénybe, kérem, hogy ezt vedd figyelembe. Ennél rövidebb idő esetén plusz felárat kell felszámolnom. Egyedi megrendelés esetén ez az idő több hétbe is telhet, természetesen erről szintén tájékoztatlak.

A tortadíszeket a Magyar Posta szállítja, elsőbbségi ajánlottan, ami általában 2 munkanap, sürgős esetben egyéb csomagküldők szolgáltatását veszem igénybe. Személyes áru átadást Kecskemét területén megoldható.

Az elkészült díszekről minden esetben fotót küldök neked a megadott címre.

Ha szeretnéd élőben látni, milyen lesz a tortadíszetek, még a megrendelés előtt, személyes egyeztetést is tudok biztosítani Kecskeméten, előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

Ha Ajándékutalvány mellett döntesz, azt kérheted ingyenesen emailben küldve, vagy postai úton, nyomtatott formában, 1.500,- forint felárral.

Adatvédelmi tájékoztató

A Kristály tortadíszek A (továbbiakban Adatkezelő) online értékesítése tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítése céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók személyes adatait.

Az Adatkezelő címe: 6044 Kecskemét, Kőris utca 4.

Az Adatkezelő elérhetősége: +36 30 830 4317, info@kristalytortadiszek.hu

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó a megrendeléskor kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: megrendelők

A kezelt adatok köre: az ajánlatkérő űrlap során megadott, a megrendeléshez teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), szállítási cím, számlázási cím.

Az adatkezelés jogalapja: A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5§ (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.
Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

A Krsitály Tortadíszek alkalmazottai.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél

  • tájékoztatást személyes adatai kezeléséről
  • személyes adatainak helyesbítését
  • személyes adatainak törlését vagy zárolását

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb 10 napon belül, közérthető formában, a megrendelő erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét közértjogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében

Ha a felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságához (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

Az adatkezelés jogalapja: A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5§ (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)